Тиждень здоров`я

2016-12-02

/Files/20161201_101738 (1).jpg

Тиждень здоров’я розпочався!

У нашій школі понеділок розпочався акцією «Міняю цигарку – на цукерку!». Суть акції полягала в тому, що організатори, учнівський парламент, підходили до курців - учнів школи і пропонували обміняти цигарку на цукерку, як альтернативу куріння. «Краще з’їсти цукерку, ніж викурити цигарку» – гасло акції .

В ході акції учням було запропоновано відмовитися від своєї згубної звички палити, обмінявши цигарки на цукерки. Учасники акції відгукнулися на дане корисне починання: багато поміняли цигарку на смак солодощів.

Протягом тижня був проведений повчальний семінар-практикум з елементами театральної вистав, на якому учні були ознайомлені зі шкідливістю не лише тютюнопаління, а й вживання алкоголю.

30 грудня 2016 року агітбригада 9-А класу провела акцію серед учнів школи під гаслом «Зупинимо СНІД!», учні розповіли про цю небезпечну хворобу, її ознаки та наслідки.

У четвер агітбригада «Живчик» 8-А класу розповіла учням школи про здоровий спосіб життя. «Живчики» наголосили, що шкідливі звички постійно чатують на підлітків і, щоб не потрапити в їхні тенета, необхідно виконувати проті правила: дотримуватися розпорядку дня, робити зарядку, мити руки, правильно харчуватися, займатися спортом.

Також, діти розвіяли міфи, щодо куріння та алкоголю і закликали всіх зробити правильний вибір, а агітбригада «Живчик», зваживши всі «за» і «проти» обирає:

ЖИТТЯ,

МУЗИКУ,

СПОРТ,

ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ!

Бережи здоров’я власне
поки є на це ще час,
бо життя таке прекрасне,
і воно одне у нас!

Будьте здорові!

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi